Voor ieder terras het beste zonnescherm

Knikarm-Terras Zonneschermen zijn leverbaar in vele soorten en maten, ontdek alle mogelijkheden bij Alphasol ZonweringVoor een groot aanbod knikarm terras zonnescherm bent u bij Alphasol Zonwering Amsterdam aan het juiste adres, want wij bieden u vele modellen en uitvoeringen. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale zonwering voor iedere situatie, van kleine afmetingen tot zeer grote afmetingen.

Er zijn een tweetal soorten van het knikarm terras zonnescherm leverbaar, het semi-cassette model en het cassette model. Ongeacht welke model u kiest, kwaliteit en duurzaamheid staan centraal.

Doorgaans wordt er beweerd dat een cassette zonnescherm noodzakelijk is voor een lange levensduur. Dit berust echter niet op feiten en dat kunnen wij met onze ervaring weten. In iedere zonnescherm leveren wij de beste kwaliteit doek en hierdoor is het niet nodig om een cassette model aan te schaffen. Wel is het aanbod qua modellen veel groter bij het cassette model, maar dan is alleen een kwestie van model en smaak. Eerlijk is eerlijk, kwaliteit hoeft niet duurder te zijn.

Rhodos Zonnescherm

Gedegen kwaliteit voor een goede prijs

Ibiza Zonnescherm

Een modern ontwerp met klasse

Corfu Zonnescherm

Speciaal voor een grote uitval

Balero Zonnescherm

Compact en veelzijdig, een uniek model