Uitvalschermen zijn een degelijke en vooral effectieve zonwering, ontdek de mogelijkheden van dit speciale zonnescherm bij AlphasolHet doel van een uitvalscherm is om effectief om zon te weren, maar kan uiteraard ook in de winter worden gebruikt om de laagstaande zon te weren, bijvoorbeeld in het voor- of najaar.

Een uitvalscherm is vaak een goede oplossing voor de plekken waar geen knikarm-zonnescherm kan worden geplaatst. Het grote verschil is de scherpere hoek qua uitval ten opzichte van een traditioneel knikarmscherm ( deze wordt vooral gebruikt om onder te kunnen zitten).
 
Er zijn verschillende modellen leverbaar als het gaat om een uitvalschermDe uitvalschermen in de collectie van Alphasol zijn van hoge kwaliteit en dat merkt u meteen, hoogwaardig aluminium en een robuust ontwerp zorgen voor jarenlang plezier.

Het assortiment uitvalschermen bij Alphasol bestaat uit standaard uitvoeringen zonder kast en cassette-uitvoeringen waarin het doek in gesloten stand beschermd is tegen invloeden van het weer.

Meer informatie over de verschillende modellen is hier te vinden.