Betaalbare kwaliteit met een Rhodos Zonnescherm

Hoge kwaliteit en een goede prijs, dat zijn de kenmerken van het Rhodos Zonnescherm uit de Rainbow CollectionHet meest geleverde zonnescherm ooit is zonder enige twijfel het Rhodos zonnescherm. Dit model gaat al geruime tijd mee en heeft bewezen een uitstekend zonnescherm te zijn voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De profielen van het Rhodos zonnescherm zijn uiterst degelijk, zowel de sterke kast als de oersterke voorlijst. Het zal niemand verbazen dat het Rhodos zonnescherm geschikt is voor intensief gebruik en zorgeloos gebruik voor lange tijd kan worden gegarandeerd.

Qua maatvoeringen is alles mogelijk tussen de 200cm en 550cm breedte. Uiteraard kunt u ook kiezen uit meerdere varianten als het gaat om de uitval van het Rhodos zonnescherm, waaronder 200cm, 250cm of zelfs 300cm uitval. In sommige gevallen kan de breedte een beperking geven ten aanzien van de uitval. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Perfectie tot in het kleinste detail, ontdek het Rhodos Zonnescherm en geniet van de verkoelende schaduw dankzij dit geavanceerd knikarm-terras zonneschermEenvoudig en toch erg compleet is het Rhodos zonnescherm, want standaard kunt rekenen op de beste kwaliteit. Het frame wordt vervaardigt van een hoge kwaliteit aluminium, waarbij u de keuze heeft uit een zilverkleurige uitvoering of een uitvoering in de kleur ivoor (Ral 9001)

De mogelijkheden op het gebied van doeken zijn talrijk, van effen tot streepdoeken. Er zijn klassieke kleuren zoals rood en oranje leverbaar, maar ook speciale kleuren zoals antraciet zijn uiteraard leverbaar.

De bediening van het Rhodos zonnescherm is standaard handmatig middels een slingermechaniek aan de buitenzijde, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een elektrische bediening. Extra opties zoals afstandsbediening en een speciale zonwind automaat zijn allemaal leverbaar.

Kwaliteit en duurzaamheid vindt u overal terug in het Rhodos zonnescherm, want de de knikarmen worden vervaardigd van zware kokerprofielen en voorzien van duurzame verbindingsstukken. In beide armen treft u dubbele staalkabels aangebracht en daaarbij worden alle verbindingen in het zonnescherm gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. Meer informatie & voorbeelden zijn te vinden op de website van Rainbowsol