Ontdek het Corfu zonnescherm

De schitterende afwerking van het Corfu Zonnescherm en de geavanceerde techniek maken deze zonwering een echte topperDe cassette Corfu is een zelfdragend cassette knikarmscherm en een lust voor het oog dankzij zijn subtiele belijningen en het feit dat er door de speciale afdekkappen geen schroeven zichtbaar zijn, kortom de Corfu een uitermate luxe zonnescherm.

Er wordt bij het Corfu zonnescherm gebruik gemaakt van een zelfdragende achterplaat, waardoor dit zonnescherm geschikt is voor een grote breedte en uitval. Zoekt u een mooi en functioneel zonnescherm met een grotere uitval, dan kan de Corfu een uitkomst bieden.

De mogelijkheden van het Corfu zonnescherm zijn talrijk, een greep uit de vele mogelijkheden en opties:

  • Leverbaar in vrijwel alle breedtes tussen 250cm en 650cm.
  • Uitval leverbaar in meerdere varianten tussen 200cm en 350cm.
  • Standaard uitgevoerd in Ral 9001 en andere kleuren tegen geringe meerprijs leverbaar.
  • Standaard voorzien van elektrische bediening.

Het Corfu Zonnescherm kan worden uitgevoerd met een Somfy motor voor extra gemakLeverbaar met meer dan 550 kleuren doek van onder meer de merken Dickson en Swela, maar ook Citel en Verano.

Alphasol Zonwering biedt de beste prijs voor het Corfu zonnescherm. Kiest u voor een standaard afmeting zoals bijvoorbeeld 300cm of 450cm, dan geven wij u een extra voordeel en hiermee kunt u honderden euro's besparen.

De levertijden van standaardmaten zijn daarbij aanzienlijk korter en dat betekent extra snel genieten voor een extra aantrekkelijke prijs. Neem gerust contact op met ons om uw voordeel te berekenen, wij helpen u graag verder.

Meer informatie & voorbeelden van het Corfu zonnescherm zijn te vinden op de website van Rainbowsol