Screens zijn een effectieve zonwering

Screens van Verano en RainbowsolEen screen is een moderne zonwering en wordt gemonteerd aan de binnenzijde of buitenzijde van het raam.

Screens kunnen worden geleverd met een Somfy motorScreens zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden, omdat screens makkelijk zijn in gebruik, relatief weinig onderhoud vergen en van hoge kwaliteit zijn.

Het grote voordeel van screens is dat de zon wordt tegengehouden voordat de zonnestralen het raam bereiken, hierdoor warmt het glas niet op en blijft het binnenklimaat aantrekkelijker. Screens hebben een groot voordeel.... als u binnen staat, dan kunt u toch naar buiten kijken.

De prijs van een screen wordt bepaald door meerdere factoren, waaronder de keuze van het doek.  Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden om een screen te bedienen, zoals elektrisch of met een band.

Iedere screen wordt op maat gemaakt en dus ook een Ritz of ZIP screenAlphasol Zonweringen levert alle screens exact op maat gemaakt en daarmee bent u verzekerd van een effectieve en goede passende zonwering.

Ritsscreens / Zipscreens zijn ook leverbaar met een zonne-energie module,  de Solarmotoren zorgen ervoor dat de screen kan worden aangestuurd met behulp van zonne-energie. Het zonnepaneel is geplaatst op de omkasting van de screen zorgt ervoor dat de batterij telkens weer wordt geladen met nieuwe energie. Screens op zonne-energie hoeven dus niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen daarmee voor een besparing op energiekosten.

Meer informatie over screens en de motoren is te vinden op de webiste van Rainbow Zonweringen.