Regelbare lichtinval met een jaloezie

De grootste collectie aluminium jaloezieen is te vinden bij Alphasol Zonwering, zowel in aluminium als houten uitvoeringen leverbaar voor een speciale prijsJaloezieën zijn leverbaar in twee soorten materiaal, dit zijn hout en aluminium. Aluminium jaloezieën zijn leverbaar in een enorm aantal kleuren en dessins. Er zijn metallic kleuren leverbaar, maar ook speciale structuurkleuren zoals suede"kleuren en speciale prints.

Om uw jaloezie geheel naar eigen inzicht samen te kunnen stellen, kunt u ook kiezen voor een uitvoering met band. Hiermee kunt u een aparte look geven aan uw jaloezie en eventueel een accent leggen op de speciale kleur.

Het grote voordeel van een jaloezie  is dat u zelf de lichtinval kunt regelen en daarmee ook het zicht naar buiten of uiteraard naar binnen. Dit maakt een jaloezie niet alleen decoratief, maar ook tegelijkertijd zeer effectief en vooral functioneel.

Ook zijn er verschillende breedtes lamel leverbaar, 50mm, 35mm, 25mm en 16mm. Alphasol Zonweringen levert alle soorten jaloezieën op maat gemaakt. U hoeft zelf dus niets meer te vermaken of passend te maken.

Dit scheelt u niet alleen veel tijd, maar geeft ook een mooier effect. Er zijn vele voordelen te noemen die jaloezieën u bieden, wat denkt u van lichtregelend, inkijkregelend, decoratief effect en sfeervol

In ons assortiment vindt U o.a. de collecties van Verano en Zonnelux. De prijzen van een jaloezie wordt bepaald door meerdere factoren waaronder type, breedte, hoogte en kleur. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u altijd contact opnemen.

Het monteren van een jaloezie is erg eenvoudig, dankzij de speciale steunen plaatst u de jaloezie in slechts enkele minuten.

Jaloezieën van Verano zijn uitgerust met het de 'Child safety' veiligheidsvoorschriften van de Europese Comissie.

Meer informatie & voorbeelden zijn te vinden via de website van Verano Nederland.